Header Vertshus

Kilstraumen Brygge er et av flere historiske vertshus i Nordhordland. Kilstraumen Brygge ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser.

Restaurant - Marina - Overnatting

Kilstraumen Brygge er et av flere historiske vertshus i Nordhordland. Det flotte vertshuset har tradisjoner helt tilbake til 1610 som overnatting og skjenkested.

For booking og mer informasjon har vi en egen side som omhandler Kilstraumen Brygge. Gå til kilstraumenbrygge.com

Beliggenhet

Vår fantastiske beliggenhet mellom sjøen og riksvegen gjør at vi er lett tilgjengelig enten du kommer med båt, bil eller buss. Lett adkomst for større og mindre båter å legge til ved egen stor kai ved vertshuset. Både M/S Granvin, D/S Oster og Ekspressbåter kan legge til kaien ved Kilstraumen.

Kilstraumen Brygge har alle rettigheter for servering både inne og ute. Kilstraumen Brygge er også et naturlig valg om det skal arrangeres blåturer for bedrifter, familieselskaper, bryllup, konfirmasjon, firmaturer med mer.

Salongen har kapasitet til ca. 100 personer. I sommersesongen har vi åpent hver dag for servering av deilig mat, og tar også i mot bestillinger for alle typer arrangement.

I baren kan du kose deg med et forfriskende glass, eller slappe av med en god kopp kaffe og dagens aviser.

I vår flotte nye restaurant "Naustet" har vi også kapasitet til ca. 100 personer. Lokalet er også fullt utstyrt til møtevirksomhet, med AV, lydanlegg og teleslynge. Her kan vi sette opp til ca. 60 personer i klasseromsoppsett.

Båtutleie og fiskemuligheter

Anlegget og områdene rundt er et perfekt sted for utøvelse av maritime fritidsaktiviteter.

Er for eksempel mange gode fiskeplasser i gangavstand fra anlegget, og med båt vil en ha tilgang til den fantastiske skjærgarden som området ligger i.

Postadresse

Kilstraumen Eiendom AS
Indre Arna-vegen 177
5261 Indre Arna
Bergen, Hordaland
Norway

Kontaktpersoner

Hytter/rorbuer:
Solveig Lerøy: 952 13 012
Møterom/selskap/båtplass:
Solveig Lerøy: 952 13 012
Eier/Byggteknisk
Frode Johnsen: 901 87 336
Bjørn Atle Jordan: 416 51 473

Oversiktskart

Oversiktskart over Kilstraumen